Vids died

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#1
Sometime on Saturday my computer decided that internet based videos would no longer be played on it.

No vids in news reports, no YouTube and woest of all - no frank !


Anyone have an idea what happened & how I fix it ?
 
#2
Sometime on Saturday my computer decided that internet based videos would no longer be played on it.

No vids in news reports, no YouTube and woest of all - no frank !


Anyone have an idea what happened & how I fix it ?
Update your flash player.

If that doesnt help then a lot more info would be needed. OS? Browser? Graphic card. Updates. Have you tried a restore back to Friday and see if it works then?

Not something I would try to fix a 3 in the morning tbh.
 
#3
Maybe try clicking the insert video button next to insert image.Then put the vid link in there?
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#4
Update your flash player.

If that doesnt help then a lot more info would be needed. OS? Browser? Graphic card. Updates. Have you tried a restore back to Friday and see if it works then?

Not something I would try to fix a 3 in the morning tbh.
Sorted cheers.
I'd already started the installation but apparently a pop-up window didn't & I couldn't see the gen contained therein.
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#5
Maybe try clicking the insert video button next to insert image.Then put the vid link in there?
Don't have either button, hmmm.
Generally running Firefox, but tried with IE & still nada - what haven't I downloaded ?
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#8
I think you're replying to a response (post 4) made to post 3.
Very true Poirot, did the quote of post #4 give it away ?

Any ideas as to where these buttons are hiding ?
 
#9

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#10
#11
Came as part of the forum with me so not sure why you can't see it.

Mind you as an old fashioned type of guy I use IE and/or Chrome so not got any idea what you might need to do with firefox.
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#12
Came as part of the forum with me so not sure why you can't see it.

Mind you as an old fashioned type of guy I use IE and/or Chrome so not got any idea what you might need to do with firefox.
Been trying the same with IE & still vokoll toolbar...
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#14
Settings - Scroll Down - General Settings - Scroll Down - Miscellaneous Options - Select Enhanced Interface - Scroll Down - Save changes - Dense Dutchman
Thanks, appreciate the help.
Just one question.


Where do I find the 'settings' button ?
 
#15
Thanks, appreciate the help.
Just one question.


Where do I find the 'settings' button ?
:crazy: Top right. Next to "Welcome" "Name" "Notifications" "My Profile" "Settings" <-- That one :)
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#17
Steven, C_C - cheers, sorted.

I've been looking for 'settings' under the FF toolbar so have spent a fair while searching & wondering where it had buggered off to. :-D
 

Cutaway

LE
Kit Reviewer
#18
Just to prove it here's a quick vid:


[video=youtube;CGuSqSSmyy0]http://www.youtube.com/watch?v=CGuSqSSmyy0[/video]
 

Similar threads

Latest Threads

Top