Software Upgrade - Site to go offline at 0730

Discussion in 'ARRSE: Site Issues' started by Good CO, Aug 22, 2011.

Welcome to the Army Rumour Service, ARRSE

The UK's largest and busiest UNofficial military website.

The heart of the site is the forum area, including:

  1. Good CO

    Good CO LE Admin

    I'll be taking the site offline in a few minutes until approx 0800. It's a routine upgrade of the site software to the latest version.

    Thanks for your patience.
     
  2. Good CO

    Good CO LE Admin

    OK, upgrade done although as normal without much post-upgrade testing so that it's online again as soon as quickly as possible.

    I think the mobile site has had sweeping updates and I'll go and start checking that now. Problems with the main site in here please.

    Thanks
     
  3. Morning Good CO

    Main site is not showing the thread title, so it is just lucky dip time.
     
  4. oldbaldy

    oldbaldy LE Moderator Good Egg (charities)
    1. Battlefield Tours

    On the 'Home' page, list of recent posts only shows who made it & time, does not show thread name.
     
  5. Good Morning,got the same problem lucky dip time.
     
  6. As above, but 'Last 50' seems normal, works fine for me.
     
  7. Good CO

    Good CO LE Admin

    Thanks for the front page spot. I think I know what that it and will crack it now.
     
  8. oldbaldy

    oldbaldy LE Moderator Good Egg (charities)
    1. Battlefield Tours

    Now sorted :)
     
  9. 'Groups' shows this; The webpage cannot be found

    The others seem fine.
     
  10. Good CO

    Good CO LE Admin

    Can you check that again please?
     
  11. Just did, fine now.
     
  12. oldbaldy

    oldbaldy LE Moderator Good Egg (charities)
    1. Battlefield Tours

    Access to 'my' group is fine
     
  13. Gremlin

    Gremlin LE Good Egg (charities)

    Couple of strange ones (FF 3.6.2):

    The hover menus don't seem to be working anymore (particularly the Forum one which was very useful),

    The Reply with Quote now takes me to a full edit page rather than the previous drop down/expansion box (WYSIWYG editing set)

    Quick Edit keys are off; ie CTRL +b for Bold & CTRL + i for italics are no longer functioning

    The latter two make me wonder if the Editing selection (WYS, Std, Basic) in the Gen Settings menu is working properly?
     
  14. HHH

    HHH LE


    They all work for me.
     
  15. Good CO

    Good CO LE Admin

    Try CTRL and F5 together please Gremlin