Smilies not working properly

#1
When I joined this site all you had to do to add a smilie was to click on it on the page. Now I have to click on the "More Smilies" bit and click one of the smilies in the new box that opens. Anyone else getting this problem? This happens on my home and work PC.
 
#4
Thanks Good CO, it started happening on my work computer, so I left it as I thought it might have been security settings, which I can't touch. Then it started on my home computer as well.
 
#6
Everything else I've tried on here works, adding a picture, etc. It's just the smilies.
 
#8
Not at work, at home I do, but I've got Arrse whitelisted so it will let anything through.
 
#9
Its not to do with pop up. Its clicking on the smilies and they will not load onto the page. I have the same problem at the moment. pop ups are all off, cookies and files deleted too. Still no outcome.
 
#11
Following link:

Information

No post mode specified

I also have the same problem by the way.
 
#12
The smilies work when I have that copied into the address bar, but when I don't it just sticks them above the arrse title bar at the top of the page. And now I can't insert an image using the
 
#13
acp I have had that problem for a few weeks now. You have to type in the commands as you can't select them. Its a pain.
 
#15
acp290885 said:
If you'd changed that to
Code:
[img]http://www.someserver.outontheweb.com/smilies.JPG[/img]
it would have worked.
The main reason for this is that we, can't see your C: drive.

A quick solution to anyone having problems with inserting images & smilies, would be to get Firefox.........
It has the added benefit, that you can create a shitlist !!


TTFN

BFG
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
BagCharge ARRSE: Site Issues 21
StabTiffy2B ARRSEpedia 5
bernoulli ARRSE: Site Issues 0

Similar threads

Latest Threads