Site upgrade - 4 Mar 12 (online again but not finished)

#1
A bit of disruption this morning. I'll be doing a routine upgrade from 0720. Normally these take about 10 minutes.
 
#2
OK, that's the big bit done. There may be some bits and pieces to tidy up, but I'll do that while the site's live.
 

Auld-Yin

ADC
Kit Reviewer
Book Reviewer
Reviews Editor
#4
Not sure if it is due to this change but I have just tried to muli-quote and it would not pick up both quotes.

If it is nothing to do with the change any suggestions? Is there a button which needs to be pre-set and which had inadvertently become un-set?

Ta much
 
#5
I will check.

What's being changed is just keeping up with VBulletin versions. Most significantly for us there is an improvement in the way the mobile theme is handled.

Complete changelog is here:

https://www.vbulletin.com/forum/sho...to-vBulletin-4-1-11-FULL-(DOWNLOAD-AVAILABLE)

At the moment I'm still working on the cleanup, so we have layout errors and are likely to have small issues like the one AY reported (thanks AY!)
 
#6
Not sure if it is due to this change but I have just tried to muli-quote and it would not pick up both quotes.
Agree that this is U/S although the cure is not obvious, so not an immediate fix. I'll keep looking
 
#7
I've been having a lot of problems with ARRSE (pages not opening etc.) over the last day or two. Is this due to the update?
 
#8
I will check.

What's being changed is just keeping up with VBulletin versions. Most significantly for us there is an improvement in the way the mobile theme is handled.

Complete changelog is here:

https://www.vbulletin.com/forum/sho...to-vBulletin-4-1-11-FULL-(DOWNLOAD-AVAILABLE)

At the moment I'm still working on the cleanup, so we have layout errors and are likely to have small issues like the one AY reported (thanks AY!)
Whatever you did it sorted the problem I was having in not being able to view the desktop site on my mobile so tar very much!
 
#9
Not sure if it is due to this change but I have just tried to muli-quote and it would not pick up both quotes.

If it is nothing to do with the change any suggestions? Is there a button which needs to be pre-set and which had inadvertently become un-set?

Ta much
Agree that this is U/S although the cure is not obvious, so not an immediate fix. I'll keep looking
If you mean the "tick" on the multi quote icon doesn't show, this was happening before the upgrade this morning.
But the quotes appear in the "quick reply box" and "advanced options" both before upgrade and after.
 
#10
I will check.

What's being changed is just keeping up with VBulletin versions. Most significantly for us there is an improvement in the way the mobile theme is handled.

Complete changelog is here:

https://www.vbulletin.com/forum/sho...to-vBulletin-4-1-11-FULL-(DOWNLOAD-AVAILABLE)

At the moment I'm still working on the cleanup, so we have layout errors and are likely to have small issues like the one AY reported (thanks AY!)
The last 50 button from the top of the mobile site seems to have disappeared, which is a little annoying
 

Auld-Yin

ADC
Kit Reviewer
Book Reviewer
Reviews Editor
#11
If you mean the "tick" on the multi quote icon doesn't show, this was happening before the upgrade this morning.
But the quotes appear in the "quick reply box" and "advanced options" both before upgrade and after.
Thanks HHH but the multi quotes did not all appear in the quick reply or advanced boxes, I tried. The only quote is the one from Reply with quote. If I wanted other quotes in then I had to copy and paste the other quote(s).

Seems to be working now, though as you say without the tick being visible.
 
#12
I've just compared us with the vbulletin.com and it does seem to be the same system. Can I assume that it's not broken, but just changed at some point to remove tick boxes?
 
#13
If you mean the "tick" on the multi quote icon doesn't show, this was happening before the upgrade this morning.
But the quotes appear in the "quick reply box" and "advanced options" both before upgrade and after.
Thanks HHH but the multi quotes did not all appear in the quick reply or advanced boxes, I tried. The only quote is the one from Reply with quote. If I wanted other quotes in then I had to copy and paste the other quote(s).

Seems to be working now, though as you say without the tick being visible.
I've just compared us with the vbulletin.com and it does seem to be the same system. Can I assume that it's not broken, but just changed at some point to remove tick boxes?
The multi quote works, but you don't know if the quotes you are quoting have been selected until you see them in the reply boxes i.e. there is no visible sign (tick mark) to confirm your choice of quotes.
 

Similar threads

Latest Threads

Top