Problem

#1
Over the last day or so I have had a problem in using ARRSE. I've read threads, tried to reply then:

a)When I tried to reply normally using my ISP (AOL) I got a blank grey box - and had to use IE?
b)Where are the link/picture/italic/bold/etc shortcut buttons?
 
#2
Here you go mate, you can share mine.

buttons.jpg
 

Sixty

ADC
Moderator
Book Reviewer
#3
Over the last day or so I have had a problem in using ARRSE. I've read threads, tried to reply then:

a)When I tried to reply normally using my ISP (AOL) I got a blank grey box - and had to use IE?
b)Where are the link/picture/italic/bold/etc shortcut buttons?
Have you got it set up as full WYSIWYG editing?

'Settings' > 'General Settings' > 'Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing'
 
#5
Can these settings be accessed from the control panal? Windows, AOL, or ARRSE?
 
#6
Can these settings be accessed from the control panal? Windows, AOL, or ARRSE?
From ARRSE...."settings" tab top right hand side next to "log out" tab
 
#8
Ah yes that's better. Thank you!
Hope you got it sorted, if not, this is something I posted before, which might help explain it.

Try this to see if it helps, go to Your Settings,
then select- General Settings (near the bottom on left of page)
then scroll down page to - Miscellaneous Options
tick - Enable enhanced interface - full WYSIWYG editing
then scroll down and - Save Changes.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Jip Travolta ARRSE: Site Issues 1
PartTimePongo The Intelligence Cell 3
I ARRSE: Site Issues 26

Similar threads

Latest Threads

Top