Error loading mpor.yuo

#1
When I start my PC I'm getting a box announcing: "Error loading mpor.yuo"....

All virus checks show nothing & the PC runs fine.

I suspect that it's the remains of some sort of scam ware, detected & deleted by my anti virus protection, but the husk remains.

Looked it up & the only suggestion to remove it is something called: "Malwarebytes".

But I'm not convinced that this is not part of the original problem & downloading this will make the original problem worse!!!!

Any advice would be appreciated.
 
#2
JohnSmith said:
When I start my PC I'm getting a box announcing: "Error loading mpor.yuo"....

All virus checks show nothing & the PC runs fine.

I suspect that it's the remains of some sort of scam ware, detected & deleted by my anti virus protection, but the husk remains.

Looked it up & the only suggestion to remove it is something called: "Malwarebytes".

But I'm not convinced that this is not part of the original problem & downloading this will make the original problem worse!!!!

Any advice would be appreciated.
See this forum thread about it. Linky
 
#5
I've been using "Avast" a free program from the MajorGeeks.Com site.

I've now unloaded & run "Malwarebytes" from the same site, with no problems & run it, removing the original problem.

So thanks for the help & advice.......... Problem now hopefully sorted!!!!!!

Thanks again.
 
#6
Now run PSI from Secunia: www.secunia.com and ensure all your applications are up to date.

msr
 
#9
Has the error gone away too?
 

Similar threads

Latest Threads