Browser Crashing

Discussion in 'ARRSE: Site Issues' started by wg100, Jun 25, 2008.

Welcome to the Army Rumour Service, ARRSE

The UK's largest and busiest UNofficial military website.

The heart of the site is the forum area, including:

  1. I'm getting the following error when clicking the 'last 50 posts' on the front page. This then crashes the browser.

  2. Good CO

    Good CO LE Admin

    I'll try and repeat this, but to confirm - do you mean clicking on the large text link at the bottom of the box, or the link in the footer, or one of the actual links listed that take you straight to the topics?
  3. It happened to me continually yesterday and today when trying to click on a linky.

    internet explorer just went t*ts up everytime - complete pain in the erse
  4. Good CO

    Good CO LE Admin

    Is this happening on any other sites? Still happening today? Is there any pattern to when it happens?
  5. Searching online for this error you find a lot, but most point the finger at some sort of add-on toolbar. Maybe you can try disabling any bars - google etc, the testing again until you find which one it is? Also make sure they're up to date. Beyond that I'm stuffed at the moment.
  6. Good CO - yes it is.

    After reading tester's post i tried other sites same thing.

    I think tester has pointed me in the right direction - I binned AVG 7.5 for newer AVG8 the other day.

    Could be its search shield.

    Apologies for the worry and thank you both for your help.

    (I'm still a luddite at heart) :oops:
  7. Good CO

    Good CO LE Admin

    Good old tester :) (me on IE on the Mrs' computer)