ARRSE home page not loading correctly

Discussion in 'ARRSE: Site Issues' started by Zarathustra, Jan 23, 2012.

Welcome to the Army Rumour Service, ARRSE

The UK's largest and busiest UNofficial military website.

The heart of the site is the forum area, including:

  1. Boss,
    the ARRSE home page isn't loading properly for me, however everything else loads fine i.e. th forums or my PM inbox

    Here's a picture:
    Screenshot at 2012-01-23 17:48:16.jpg

    I'm running Firefox 9.0.1 on Ubuntu 11.1
  2. I get that when my connection is very slow, so that could be your issue.
  3. I have the same issue. Windows 7 running Google Chrome.
  4. Oh, I am getting it now even though my connection is good. Somebody has been playing with the code...tut tut.
  5. I thought it might have been that but I have a decent fast broadband connection. I've had it a couple of times over the weekend but it normally sorted itself out with one re-fresh. It seems to be working again now though.
  6. Same, same; it's the advanced search button getting in the wrong place.
  7. Sixty

    Sixty LE Moderator Book Reviewer
    1. ARRSE Cyclists and Triathletes

    Just started happening for me 1850 ish. Google Chrome and Windows 7.
  8. TheIronDuke

    TheIronDuke LE Book Reviewer

    Jesus. You elevate them to being a Mod because it seems to be the right thing to do and suddenly it is Me Me Me.

    That may have been your first mistake. Reflect and Ponder. Come back to me. My door is always open.
    • Like Like x 1
  9. Does it really matter? A simple glitch and we all start ditting about Clansman / Bowman / Nokia as though the Rapture was upon us and we might miss it.
  10. Cheers boss, any chance of booking next weekend off?
  11. Was happening to me last night, just thought it was due to my shite connection in my current location.